sideindhold

BEMÆRK: Program opdateres løbende! 


11.30                         Det hele starter – velkomst på pladsen

11.35-15:30              Kørsel med Land Rover 

11.35-15:30              Besøg af Nordsjællands Brandvæsen

11.35-15-30              Fotografering hos HP

12.00-14.00              Mad hos FCB

13.00-16.00               

15.30                         Rasmus Prisen uddeles - Tak for i dag
Hele dagen:

- Besøg af Troopers for CharityFaQ og Information

Information

I det store rød-hvide telt på pladsen er der Information. I teltet findes Helle, Katja og Susanne, og de kan svare på næsten alt! Der hænger også kort over pladsen rundt omkring, ligesom der er skilte, der viser vej. Det er også her, at du får t-shirts, sodavand, is, kaffe, slik og andet godt, samt kan afhente præmier hvis du er heldig. Se nedenfor.


Toiletter

PV-Udlejning har været så venlige at stille 4 toiletvogne til rådighed samt 2 handicap toiletvogne. Bemærk, at dette er fællestoiletter. Mangler der papir eller andet, så fortæl det i informationen. ☺


Førstehjælp

Skulle der være en, der trænger til et plaster eller to, har vi også råd for det. Vi har en samariter-station, med en fin førstehjælpskasse og dygtige folk.


Program for dagen

Sammen med denne folder, har du fået et program for dagen. Som du kan se, er der aktiviteter det meste af dagen, men nogle ting er kun på bestemte tidspunkter.

Vores erfaring er, at der er masser af tid til at nå det hele, så der er ingen grund til at stille sig i den længste kø. Find et sted, hvor køen er kort. Så glider det hele nemmere og du oplever mere.


Land Rover ture

Vi har tre forskellige land-roverture. Alle tre ture er sjove på hver sin måde.

1) Veteranruten er for alle. De flotte gamle (og nye) biler kører kun på fast vej.

2) Så er der den korte tur i ”Sandkassen”. Her kommer du til at køre op og ned ad bakker, så det kilder i maven.

3) Terræn-turen er noget længere, og hvis vi er heldige, er der her mudderhuller og buler på vejen.


Langt de fleste biler har kun plads til en eller to passagerer. Så hvis I er en familie, skal I nok forberede jer på at dele jer på flere biler. Hjælp til med at få pakket bilerne, så vi hurtigt kan få dem ud at køre igen.


Det gælder for alle ture, at du kan aftale med chaufføren, om hvor ”vildt” det skal være. Vi går meget op i sikkerheden, men der kan ske uheld, når store maskiner kører i terræn. Når du deltager, accepterer du også, at det sker på egen risiko, og alle der kører i terræn skal benytte sikkerhedssele.Stigevogn

Nordsjællands Brandvæsen er kommet med deres stigevogn. Her har du mulighed for at komme 30 meter op i luften og se det hele ”lidt fra oven”. Hvis du kun har lyst til at komme 10 meter op, kan de også finde ud af det ☺


Moon-cars

Vores seje Land Rover børn, har bygget en bane med moon-cars (rugbrødsmotor), hvor børn i alle aldre, selv kan prøve at køre. De har også fået nogle fede præmier, som de giver til dem, der kører.T-shirts

Også i år har vi været heldige at få sponseret nogle t-shirts til børnene. Vi har ikke alle størrelser, men med en god kogevask, kan de sikkert komme til at passe fint. Du får t-shirts i Informationsteltet.


Pølser

Igen i år sponsorere FCB (Foreningen Cancerramte børn) mad og de vil igen i år stå for udlevering af pølser og brød med det hele.Sodavand, slik, kaffe og is

Finder du i Informationsteltet. 


Affald og pant

Vi har stillet affaldsspande rundt omkring. Hjælp os med at holde rent og sig til i Informationen, hvis en pose er fuld. Der er også særlige poser til pant-flasker. De poser er ikke til affald ☺Rasmus-prisen

Historien om hvem Rasmus var, og hvorfor vi er her i dag, står på stemmesedlen til ”Rasmus-prisen”.

Du har mulighed for at stemme på den bedste, sejeste, flotteste, ældste Land Rover (eller chauffør… ☺ ), som så vinder noget særligt Land Rover grej og æren. Vi skriver bagefter på hjemmesiden, hvem der vandt, ligesom vi lægger billede op af chauffør og bil. Du kan godt stemme flere gange. Der er flere stemmesedler i Informationen, og det er også her du afleverer din stemmeseddel.


Fotos

Vi har nogle særlig dygtige fotografer, der går rundt på pladsen og i terrænet og tager billeder. Du kan kende dem på de gule veste med ”fotograf” på ryggen. Billederne bliver lagt ud på en særlig lukket hjemmeside (om en uges tid), hvor du kan se dem bagefter, og også downloade dem, og bruge dem som du har lyst (dog ikke kommercielt). Husk at vinke til fotografen, og smil til dronen.

Hjemmesiden: www.thephotographer.dk/landrover/

Skriv til Malene@pacrover for at få oplyst login og password.Co-driverbevis

En rigtig Land Rover chauffør er ikke bedre end sin co-driver. Så derfor er det vigtigt, at du er med som co-driver på turen. Du kan få lavet et co-driver bevis med dit eget foto på, sammen med en sej Land Rover. Du får dit bevis og billede med hjem med det samme.RC klubben

Klubben udstiller modelbiler. Helt perfekte og nøjagtige kopier af rigtige biler, men her er det altså fjernstyrede mini-Land Rovere. De har også bygget en bane, så du selv kan få lov at prøve at køre med nogle af de fjernstyrede biler. Det er sjovt og også lidt svært.


Udstillinger

Rundt omkring er der udstillede gamle og nye biler. Vi har gamle brandbiler, og vi har ekspeditions-eventyr-Land Rovere. Og helt nye Land Rovere. Tag et kig på det hele og spørg om, hvad det er, du ser. Folkene vil meget gerne fortælle.


Hos ekspeditionsfolkene kan du også komme til at riste skumfiduser, fuldstændig som en rigtig eventyrer gør, når han sidder nede i junglen. Og hos militærfolkene kan du blive malet i hovedet med camouflage, så man slet ikke kan se dig!


Hospitalsklovne og Børns Voksenvenner

Vores rigtige gode venner går rundt på pladsen. Og måske er du heldig, at du kan få klovnen til at grine eller bamsen til at hoppe. De er alle vældig søde og kan godt lide børn.


Sponsorer

Alt dette kunne ikke lade sig gøre uden alle vores sponsorer og frivillige. Tak til dem og tænk på dem næste gang du skal købe en PMV eller en brandbil…