Min titel sideindhold

Hvem var Rasmus og hvorfor mødes vi i dag?

Lena (medlem af Land Rover klubben) fortæller:


"Historien er, at jeg havde en søn, som døde af leukæmi efter 11⁄2 års sygdom. Han hed Rasmus og var 17 år, da han døde i efteråret 2006. Vi havde ham med på vores Land Rover sommerarrangement i 2006, mens han var meget syg. Her aftalte han med en af vores Land Rover venner, Peter, at Rasmus skulle sørge for at der kom syge børn til et fedt Land Rover arrangement, så ville Peter arrangere kørsel og sørge for biler."


Rasmus døde desværre inden, men Peter og Lena (og Lenas kæreste Morten) sørgede alligevel for arrangementet, i første omgang kun for de cancerramte børn fra FCB. Det er nu tiende gang vi arrangerer det og vores gæster kommer nu med alle mulige dumme sygdomme. Alle for at få denne dejlige dag.

Og vores Land Rover chauffører stiller gladelig op med deres biler og glæder sig til at køre vildt eller forsigtigt, i mudder eller på sand - lige præcist som gæsterne ønsker det.


Derfor har vi også i år lavet en pris, som I som gæster bestemmer, hvem skal have. 

Vinderen af Rasmus Prisen 2018

To glade vindere - Christian Nauta (tv) og Rasmus B. Hede(th)

Rasmus-prisen gik i år til Hans-Jörgen (Hasse) fra Svensk Land Rover Klub. Hasse er en af de mange svenskere der har valgt at tage turen fra Sverige for at deltage som kører til arrangementet.


Til højre ses Hasse med hans Land Rover efter han har fået af vide, at han har vundet Rasmus Prisen.


Vi ønsker Hasse stort tillykke med titlen og håber på at se ham næste år :-)

Vinderen af Rasmus Prisen 2016

© 2018 by Malene Christensen. Hjemmesiden er sponsoreret af www.one.com


Billeder er taget af vores fotografer HP, Samir Maktabi og Carsten Holmbo Jensen med mindre andet er angivet.

 

Af hensyn til rettigheder, er alle børn og familier sløret til på billeder, der er offentliggjort på hjemmesiden, med mindre vi har fået tilladelse til at offentliggøre billedet.